114. KTK-tilaisuus 01.03.2022

Osallistuminen

Osallistumiset lähetetään osoitteeseen: pkk@pkk.piirroshevoset.com
Otsikoidaan "114. Kantakirjaustilaisuus"

1. Osallistumismuoto PKK:n palkinnoilla:
Oriit/tammat (rivinvaihto)
<*a href="http://alkuinen osoite">Hevosen koko nimi<*/a> - <*a href="http://www.pkk.piirroshevoset.com/pkkhevonen.php?id=IDNUMEROOSA">#PKK-id<*/a> - omistaja

PKK id muodossa: #PKK0000
Tähdet pois osallistumisesta.


2. Osallistumismuoto NJ:n ja VSN:n palkinnoilla:
Oriit/tammat (rivinvaihto)
<*a href="http://alkuinen osoite">Hevosen koko nimi<*/a> - <*a href="http://www.pkk.piirroshevoset.com/pkkhevonen.php?id=IDNUMEROOSA">#PKK-id<*/a> - omistaja <*br/>
<*a href="http://alkuinen osoite palkinnon tulosten sivulle">Palkinnon nimi PVM 00.00.00<*/a>


3. Osallistumismuoto vanhemman KTK-arvolla (muu kuin PKK:n KTK):
Oriit/tammat (rivinvaihto)
<*a href="http://alkuinen osoite">Hevosen koko nimi<*/a> - <*a href="http://www.pkk.piirroshevoset.com/pkkhevonen.php?id=IDNUMEROOSA">#PKK-id<*/a> - omistaja<*br/>
Vanhemman nimi, KTK-arvo

Kohdat 2. ja 3. PKK id muodossa: #PKK0000, jos PKK-id löytyy. Mikäli ei ole, jätä kohtaan: "#PKK haettu" ja hae hevoselle samalla ID-numero. Hakemus tarkastetaan samalla tilaisuuteen lisäyksen yhteydessä.
NJ:n/VSN:n palkinnon tulos/arkistosivun on toimittava.
Tähdet pois osallistumisesta.

HUOM!
PKK:n sertien tiedot tulee olla myös hevosen sivulla (linkki kutsuun!) JA päivitetty hevosen tietoihin PKK id:n alle.
NJ/VSN:n palkinnon tiedot tulee olla myös hevosen sivulla (linkki kutsuun!).
Osallistumisessa ja hevosen sivuilta löytyvien linkkien ja tietojen tulee vastata toisiaan.
Ilmoitathan jalostussuunnan suomenhevoselta osallistumisrivin lopuksi.


Osallistumisaika: ad. 28.2.2022
Yhdeltä omistajalta max. 3 hevosta / luokka.
Arvioitavaksi kumpaankin luokkaan otetaan 20 osallistujaa.

Tuomarit:

Pistejakauma

Osallistujat

Oriit

KTK-I

Hadrianus Ion - #PKK4599 - DCD
21 + 20.5 + 19.5 = 84.7%
- Erinomaiset leimat. Komea tasapainonen ori. Rungon ylälijassa saisi olla enemmän kantavuutta. Tiivis takaosa. Vahvat jalat, suuret, hyvinmuodostuneet kaviot. Peitinkarva upeassa kunnossa ja tekniikka on suorastaan häikäisevä.

KTK-II

Seann Anam - #PKK4488 - Iivari v. Hoffrén
18.5 + 18 + 18 = 75.7%
- Sukupuolileima erinomainen, rotuleima saisi olla vahvempi. Lihaksikas, kuiva kaula. Suurluinen, mutta kuva pää. Etuosa saisi oa likasekkaampi ja lanne vahvempi, takaosa hyvä. Takajalkojen asento epävarma, kavioissa epäsäännöllisyyttä ja etuvuohisissa turvotusta. Onnistunut tekniikka ja kermamainen väri on upea-

Rosegarden’s Monteverdi - #PKK4580 - DCD
17.5 + 18 + 18 = 74.3%
- Erinomeinen rotuleima, sukupuolileima saisi olla vielä vahvempi. Etupainoisen oloinen, melko taakse asettunut säkä ja lyhyt ylälinja. Kaunis pää, ylipurentaa. Ventoiset vuohiset, takajaloissa ohut säären luusto. Herkkä tekniikka.

Garnet - #PKK-4547 - Lauri M.
18 + 18 + 17 = 73.6%
- Orileima hyvä nuorelle oriille, rotuleima saisi olla vahvempi. Pitkä kaula ja pää vaikuttavat olevan eriparia rungon kanssa. Runko hyvä ja tiivis, joskin saisi olla lihaksekkaampi. Hyvät jalka-asennot. Kaunis toteutus ja yleisvaikutelmaltaan hyvä esteratsu.

Frydae Imperia XIII - #PKK4132 - A. Ismailov
18.5 + 17 + 16.5 = 72.2%
- Erinomaiset leimat. Pään luusto rodulle ominainen, kaula kuitenkin melko ylikehittynyt. Pitkähkö runko, varsinkin takaosa on leveä. Hyvät jalka-asennot ja kuivat jalat. Siisti ja toimiva tekniikka.

Calabacillo de Ion - #PKK4155 - Valo
18 + 17 + 16 = 70.8%
- Vahva ja orimainen. Voimakas, lyhyt runko, jossa saisi olla enemmän lihaserottuvuutta varsinkin takaosassa. Kuiva pää, ahtautunut yläniska. Kovat kaviot ja hyvä, jämpti jalkojen luusto. Miellyttävä tekniikka, joskin etuosa on huoellisempaa työtä. Kaunis väri ja karvankunto hyvä.

KTK-III

Pacorro G. - #PKK-4550 - Marjahilla
15 + 16 + 16 = 65.3%
- Virkeä ori, uskomattoman kaunis katse. Hyvä, kuiva joskin pienehkö pää. Väljä niska, harjamarto rodulle epätyypillisen nouseva. Etujalat ylöskiinnittyneet, olkaluu ahtautunut, Pitkä tiivis runko, tammamainen takaosa. Kuivat jalat, ej lihaksettomat ja sapelissa. Tj hyvät kulmaukset. Vaikuttaa seisovan supussa. Kaunis, omaperäinen tekniikka, joskin syvyysvaikutelma saisi olla rohkeampi. Nätti ori!

Ancient Mica xx - #PKK3932 - Anne
14.5 + 14.5 + 14.5 = 60.4%

Sevian II - #PKK4382 - alina
irtoSERT PVM 13.09.2021
15 + 14 + 14 = 59.7%
- Suloinen ori, jolla on utelias katse. Kuiva pää ja lihaksikas, hyvinmuodostunut kaula. Jalat takanojoisessa asennossa. Ej turvonneet ruununrajat. Pystyhkö lapa, voimaton lanne ja potka. Miellyttävä tekniikka, varsinkin rungon värityksen osalta.

Ei kantakirjattu

Rosegarden's Pink Tiger - #PKK3795 - Kioja
Gengeit Roar, KTK-II
Amsterdamned PB, KTK-II
11.5 + 12 + 11.5 = 48.6%
- Rotuleima kohtalainen, ruunamainen yleisvaikutelma. Raskas pään luusto, lihakseton kaula. Loiva hyvä lapa, notkoselkä ja laskeva lautanen. Pukinkaviot. Siisti tekniikka ja mieleenpainuva hevonen.

I’m No Angel - #PKK4363 - VRL-14837
Pembury Morian, KTK-II
10.5 + 11 + 10.5 = 44.4%
- Suloinen ori, joskin ruunamainen ja rotuleima saisi olla selkeämpi. Kaunis pää ja kuiva kaula. Pitkä runko, laskeva takaosa sekä potka. Ej pukinkaviot. Puuväritekniikka on luonnosmaista, mutta mukavaa katseltavaa, joskin värisävyjä ja kontrastia saisi olla enemmän.

Tammat

KTK-I

Prinsesse af Dzelzain - #PKK4489 - Iivari v. Hoffrén
19 + 20.5 + 20.5 = 83.3%
- Pirteä ja kaunis tamma, vielä kuitenkin nuoren oloinen. Tasapainoinen runko, kuivat jalat ja erinomaiset leimat. Herkullinen väri ja kaunis, lempeä toteutus, jossa yksityiskohdat ovat erityisen onnistuneet.

KTK-II

KTK-III

Bilberry v. Helmwald - #PKK3289 - Kioja
Catharsis Oak, KTK-II
13.5 + 14.5 + 13 = 56.9%
- Leimat saisivat olla vahvemmat, hieman ruunamainen. Lihakseton, lyhyt kaula. Selän ylälinja ventoinen, terävä risti. Aavistuksen ahdas etuosa, jalka-asennot muuten ok, paitsi pukinkaviot. Kaunis, maalausmainen toteutus, jota on erityisen mukava katsella.

Gitan de Dzelzain - #PKK4163 - Valo
13.5 + 14 + 12 = 54.9%
- Tasapainoinen kokonaisuus: tammaleima eriomainen, rotuleima saisi olla hieman vahvempi. Kaunis barokkityyppi, mutta voisi olla kuivempi kokonaisuudessaan. Sura kinnerkulma ja lyhyet vuohisluut, muuten hyvät jalat. Kaunis profiili ja selkeä toteutus, joka kuitenkin kaipaa lisää yksityiskohtia. Persoonallinen ilme.

Ei kantakirjattu

Fehler Demonblood Z - #PKK4523 - Kioja
Fehler Bloodlust Z, KTK-II
11.5 + 11.5 + 11 = 47.2%
- Rotuleima on puuttellinen, samoin tammaleima saisi olla vahvempi. Hyvin ponimainen ja varsamainen, suuri pää ja lyhyt runko. Jalka-asennot hieman epävarmat ja pukinkavioisuutta. Siisti toteutus, joka antaa hevoselle luonnetta.

Otsikko- ja koristeluvat © aksu / Anne / davis / Elisa / Java / Latu / nica / Possiikeri
Tekstit © PKK
Ulkoasu ja toteutus by Anne