59. KTK-tilaisuus 15.03.2016

Osallistuminen

Osallistumiset lähetetään osoitteeseen: ellin.ratsutalli@hotmail.com
Otsikoidaan "59. Kantakirjaustilaisuus"

Osallistumismuoto PKK:n palkinnoilla / vanhempien KTK-arvojen perusteella:
Oriit/tammat (rivinvaihto)
<*a href="http://alkuinen osoite">Hevosen koko nimi<*/a> - #PKK id - omistaja

PKK id muodossa: #PKK0000
Tähdet pois osallistumisesta.


Osallistumismuoto VSN:n palkinnoilla:
Oriit/tammat (rivinvaihto)
<*a href="http://alkuinen osoite">Hevosen koko nimi<*/a> - #PKK id - omistaja (rivinvaihto)
<*a href="http://alkuinen osoite palkinnon tulosten sivulle">CH / RCH PVM 00.00.00<*/a>

PKK id muodossa: #PKK0000, jos PKK-id löytyy. Ei pakollinen. Mikäli ei ole, jätä kohtaan: "#PKK id".
VSN:n palkinnon tulos/arkistosivun on toimittava.
Tähdet pois osallistumisesta.


HUOM!
PKK:n sertien tiedot tulee olla myös hevosen sivulla (linkki kutsuun!) JA päivitetty hevosen tietoihin PKK id:n alle.
VSN:n palkinnon tiedot tulee olla myös hevosen sivulla (linkki kutsuun!).
Osallistumisessa ja hevosen sivuilta löytyvien linkkien ja tietojen tulee vastata toisiaan.


Osallistumisaika: 16.01.-10.03.2016
Yhdeltä omistajalta max. 2 hevosta / luokka.
Arvioitavaksi kumpaankin luokkaan otetaan 20 osallistujaa.

Tuomarit:

aksu, Anne, Chao, Kaneli, Minna, nica, viiru

Tulokset

Oriit 9/20

KTK-I

-

KTK-II

Wondrous Arman - #PKK1585 - naakka
20+18+18 = 74,7%
- Yleisvaikutelma vaikuttava, hyvät leimat. Pienehköt kaviot ja todella ohuet jalat. Yleisilmeeltään sopusuhtainen. Häntä on kiinnittynyt melko laajalle alueelle.
- Erinomainen rotuleima, skp-leima voisi olla vahevempi. Tiivis runko, hieman lyhyt ylälinja. Takaosa voisi olla lihaksikkaampi. Etuosa hyvin muodostunut, lapakulma hyvä, etujalkojen kiinnitys voimakas. Jalka-asennot hyvät, pienehköt kaviot. Lihaksikas, tiivis kaula. Kaunis, kuiva pää. Esittelyasento rodulle tyypillinen ja korostaa hevosen parhaita puolia. Toteutus selkeä, mutta rento ja sisältää mukavaa piirrosmaisuutta sekä yksityiskohtia.

Tranquille K - #PKK1618 - Lynn
21,5+17+17 = 74%
- Ilmeikäs rotunsa edustaja. Hyvässä lihaskunnossa. Lihaksikas ja voimakas kaula, hyvä etuosa. Pitkähkö selkä ja voimattoman oloinen risti. Pitkät takasääret ja hieman pystyt vuohiset takajaloissa.
- Erinomaiset leimat. Pitkä, suora ja tiivis runko, voisi olla hieman lihaksikkaampi. Voimaton takajalkojen asento, pystyt kintereet ja vtj vento vuohinen. Ej asennot hyvät. Kaunis, sopusuhtainen ja lihaksikas kaula. Vahva ja sopivan väljä niska. Orimainen pää, hyvä pään luusto. Toteutus on onnistunut ja mieleenpainuva omaperäisellä lineratkaisulla.

EP Montaja - #PKK953 - Anne
Juoksija
18,5+15+19 = 70%
- Hyvät leimat. Sopusuhtainen rakenteeltaan. Jalat kuivat ja jalka-asennot ok. Kyynärvarsi ja takakoipi voisivat olla lihaksikkaammat juoksijalla. Ahtaahko pään ja kaulan liittymä.

KTK-III

Viisikon Nuttu Nurin - #PKK1674 - Ireth
RCH 21.02.2016
19+16+16 = 68%
- Jalostussuuntaa ei määritely, arvioitu ratsuna. Orileima hyvä, rotuleima hyvä-. Aavistuksen ponimainen. Hyvin loiva lapa. Paksuhko kaula, alakaulaa, ahdas päänliittymä. Raskasluinen pää, pienehköt korvat. Terävä katse. Orimainen, voimakas takaosa. Hyväasentoiset jalat, rodulle tyypilliset kaviot. Hieno toteutus, varsinkin vartalossa ja päässä. Kimon papurikkotäplät on toteutettu omaperäisesti. Jalkoihin kaipaisin syvempää väritystä. Terhakkaan oloinen käyttöhevonen.

Dalí 5594 - #PKK1453 - Tinúvel
RCH 30.11.2015
15,5+15+16 = 62%
- Hyvät leimat, hieman ponimainen ja tammamaisuutta. Tiivis runko, terävä risti, laskeva lautanen, olematon säkä, pysty lapa. Hyvinmuodostunut, hieman lyhyt kaula. Kaunis, kuiva pää. Pitkähköt sääret. Otj vento vuohinen, voimaton kinner. Kaunis ja maanläheinen toteutus, sympaattisen ja miellyttävän oloinen herra.

ML Hustler - #PKK54 - Ros
14+15+16,5 = 60,7%
- Ok leimat, käyttökelpoisen ja tasapainoisen oloinen ori. Pyöreä, hieman tammamainen takaosa, lihaserottuvuutta voisi olla enemmän. Tj hyväasentoiset, vej kokkapolvi, oej vuohinen voimaton. Terävä etuosa, eteentyöntyvä olkaluu. Hyvinmuodostunut, lihaksikas kaula, Suora pään profiili. Toteutuksessa kaipaisin enemmän kontrastia ja sävyjä, hevosen väri sinällään hyvin onnistunut.

CRH Agafon - #PKK1163 - Tinúvel
13,5+17+13 = 58%
- Skp-leima hyvä, rotuleima kohtalainen. Hyvin pitkä ylälinja, risti takana. Lonkan ja reisiluun asennot voimattomat. Etuosa massiivisempi, enemmän lihasta, yleivaikutelma etupainoinen. Tiivis ja lihaksias kaula. Pään ja kaulan liittymä voisi olla väljempi. Kaunis, hyväluustoinen pää, terhakka katse. Kaunis väri ja toteutus, hyvää sävyjen käyttöä.

Virmalan Loimu - #PKK1101 - Anne
Ratsu
15+13+14,5 = 56,7%

Ryövärin Heviristi - #PKK1529 - Ros.
Pienhevonen
15+12+14,5 = 55,3%
- Ponimainen pienhevonen, rotuleima voisi olla selvempi. Orileima ok. Takakorkea, selkä hieman notko. Hyvä syvä runko ja kokonaisuudessaan sopusuhtainen mittasuhteiltaan. Vuohisnivelen alueella hieman turvotusta, lyhyet vuohiset.

Tammat 9/20

KTK-I

-

KTK-II

Shalia ox - #PKK id - Charlotte VRL-02207
RCH PVM 30.11.15
22+19+18 = 78,7%
- Erinomaiset leimat. Sopusuhtainen runko ja hyväasentoiset jalat. Aavistuksen suuret kaviot. Kauniisti kaareutuva kaula. Kaunis pään profiili. Toteutus on huoliteltu ja sopivan sarjakuvamainen osin. Hevosen musta väri on onnistunut loistavasti.
- Iso pää, pitkä runko. Hyvä kaula ja kokonaisuudessaan hyvässä lihaskunnossa. Jalat kuivat ja hyväasentoiset. Selvä tammaleima.

Rhonwen x - #PKK1244 - Lynn

Rhonwen x - #PKK1244 - Lynn 19,5+18+19,5 = 76% - Ilmeikäs tamma. Pään ja kaulan liittymä ahtaan näköinen. Syvä runko ja hyvä etuosa. Luisu lautanen. Jalka-asennot ok. Yleisilmeeltään sopusuhtainen ja täyttää hyvän suoritushevosen kriteerit.

KTK-III

Tansaania - #PKK1531 - Anna S.
Pienhevonen
17,5+15,5+18 = 68%
- Erinomaiset leimat. Pitkä, hieman kantamton runko.Jalka-asennot hyvät, takasissa epäsäännöllisyyttä kintereissä ja säärissä. Rodulle tyypillinen kaviomalli. Vahva etuosa, lyhyehkö kaula runkoon nähden, raskasluinen pää. Toteutus on erinomainen ja karvaan on saatu hienovarainen kiilro. Tamma on myöskin persoonallinen.

Virmalan Hento - #PKK748 - Anne
Ratsu
18+13+16 = 62,7%
- Leimat ok, selvä rotunsa edustaja. Rakenteeltaan kompakti, hyvä syvä runko ja lihaksikas kaula. Seisoo huonosti takajaloilla ja asento saa takajat näyttämään voimattomilta. Etuvuohiset pystyt. Yleisilmeeltään esitettäessä jännittynyt.

Big Hat Logan - #PKK1633 - naakka
15+15+17 = 62,7%
- Rotuleima hyvä, sukupuolileima kohtalainen. Massiivinen, rodulle tyypillinen rungon rakenne. Lihaksikas, tammamainen takaosa, risti edessä, laskeva lautanen. Hyvä, viisto lapa. Ohut, lihakseton kaula, niskan kohdalta melko voimaton. Säkä piirtyy terävästi. Pienehkö, kuiva pää. Jalka-asennot voimattomat. Oej vento vuohinen. Toteutus on särmikäs ja hevosen väri on onnistunut mukavan rennolla otteella.

Ceana NU - #PKK1092 - Heidi N
14+16+16 = 61,3%
- Leimat hyvät. Hieman ryhditön kokonaisuus. Alas kiinnittynyt kaula. Lihaksettomat jalat. Tammamainen katse ja olemus. Pitkä karva on toteutettu onnistuneesti.

Riemu Ros - #PKK838 - Ros.
Juoksija
13+15+16 = 58,7%
- Tammaleima erinomainen, rotuleima kohalainen, juoksijatyyppi hyvin esillä. Solakka, joskin lihakseton olemus. Loiva kinnerkulma. Hyvä, pitkä alalinja juoksijalle. Kanis väri ja upea kiilto saatu aikaan toteutuksessa.

Teakettle Ghost - #PKK1676 - naakka
RCH PVM 21.02.2016
13,5+16,5+11 = 54,7%
- Ilmeikäs ja kaunis tamma. Hyvä tammaleima ja rotuleima ok. Voisi olla sopusuhtaisempi kokonaisuussaan. Kaula lyhyt, etuosa ja takaosa täysin eri paria. Hyvä syvä rintakehä. Seisoo ahtaasti takajaloilla.
- Leimat hyvät. Runko lihaksikas ja treenattu, varsinkin takaosa tasapainoisessa kunnossa. Hyvin loiva lapa. Etujalat eteenkiinnittyneet. Vatsan linja nousee voimakkaasti kohti kuvetta. Pitkät jalat, loiva kinnerkulma, pienhköt kaviot. Lyhyt ja melko ohut, mutta tiivis kaula. Pienehkö pää, kaunis luusto. Hevosen väri ja sävyjen vaihtelu on toteutettu kauniisti, yksityiskohdat tulevat hyvin esiin.

Pimatsu Ros - #PKK84 - Anne
Juoksija
15+15+13 = 57,3%

Otsikko- ja koristeluvat © aksu / Anne / davis / Elisa / Java / Latu / nica / Possiikeri
Tekstit © PKK
Ulkoasu ja toteutus by Anne